Termékek Menü
0

Jade karkötővel a lelki békéért

A jade karkötő egyedi, megkapó szépsége mellett azért is tökéletes választás az ön számára, mert az ásvány nyújtotta előnyös hatásokat is élvezheti. A jade a béke köveként szerepel a köztudatban, hiszen képes megnyugtatni a folyamatosan háborgó tengerként hullámzó elmét. A tisztaság hírvivője is egyben, hiszen épp az értelmünkre gyakorolt hatásai miatt könnyen szembesülhetünk gondolataink kuszaságával, és érzéseink vad viharával.

Ha a munkavégzés területén problémákkal küzd, akkor is jó, ha a jadeit garantálta pozitívumok mellett dönt, hiszen a kő képes félelmeit eloszlatni, rejtett tudását a felszínre hozni, ezáltal növelve önbizalmát, ezen keresztül megerősítve teljesítményét.

A jade az egyensúly megteremtője. Az önbecsülés, önszeretet felerősítőjének is tartják, hiszen pillanatok alatt rávilágít arra, pozitív kisugárzásának köszönhetően, hogy ami bennünk él, és uralkodik, az mutatkozik meg, azaz manifesztálódik külső környezetünkben is. A jade karkötő tehát nem csak egy egyszerű ékszerválasztás. Nem csak arról van szó, hogy kivételes külső jegyekkel megáldott ék mellett teszi le a voksát. Bár nyilván ez is lényeges szempont. Ám a másik oldal még inkább előtérbe kerül, ez pedig egészségének biztosítása. Sokan nem hisznek a kövek garantálta erőkben, de a gyakorlat azt mutatja, hogy ez nem hit, hanem megtapasztalás kérdése.

Mindegy, hogy ön csodálatos ragyogásáért dönt a jade karkötő mellett, vagy épp megnyugtató, egyensúlyt, azaz harmóniát teremtő hatásai miatt egy biztos: választását mindenki utánzásra méltónak fogja találni, hiszen az ön kisugárzását is növeli az ékszer varázslatos szépsége.

Tartalomhoz tartozó címkék: karkötő jade karkötő