Termékek Menü
0
Ön itt jár: >

Keresés

Keresési feltételek

A keresési feltétellel megegyező termékek

Rendezés:
Nézet:
Cikkszám: 061
Nagyon dekoratív ékszer a legnépszerűbb féldrágakövekből és türkinitből. A fazettált, fehér acháttal szépen csíkozott chevron ametiszt lila, az ónix fekete, a türkinit élénk türkiz kék színét ellensúlyozza a hegyikristály áttetsző tisztasága.

Sokféle öltözethez is jól illeszthető, mutatós karkötő, melyet rugalmas szilikon damilra fűztünk.

A 033 cikkszámú nyaklánccal egy szettet alkot.
2.900 Ft
Cikkszám: 048
2 rózsakvarc gyöngy és 2 poppy jáspis gyöngy váltakozása adja a rugalmas szilikon damilra fűzött karkötő mintáját. A rózsakvarc köveket külön fémdíszekkel is kiemeltük, melyek anti-allergén ékszerfémből készültek.

A karkötőhöz könnyedén talál hozzáillő nyakláncot és fülbevalót is a kollekcióban.
2.200 Ft
Cikkszám: 069
Három féldrágakő ritmikus váltakozása adja a rugalmas szilikon damilra fűzött karkötő szépségét. Az ametiszt köveket külön fémdíszekkel is kiemeltük. a karkötő több más nyakláncunkhoz és fülbevalónkhoz is jól illik.
2.400 Ft
Cikkszám: 071
Zöld pettyes jade és zöld aventurin gyöngyökből rugalmas szilikon damilra fűztük ezt a karkötőt, bordás golyó díszekkel, melyek anti-allergén ékszerfémből készültek.

A karkötővel egy szettet alkot a 024 cikkszámú nyaklánc és a 080-as cikkszámú fülbevaló.
2.700 Ft
Cikkszám: 047
A howlit féldrágakő szép szürke rajzolatos 10 mm-es gyöngyeit csipkés fém dísszel ellátott rózsakvarc 10 mm átmérőjű gyöngyei tagolják. Rugalmas szilikon damilra fűztük ezt a karkötőt, a fémdíszek anti-allergén ékszerfémből készültek.

A karkötővel együtt hordható a Klasszikus rózsakvarc nyaklánc (cikkszáma: 007) és a 083-as cikkszámú Klaudia fülbevaló, vagy a 088-as cikkszámú Szandra fülbevaló.
2.550 Ft
Cikkszám: 087
12 mm átmérőjű ún. repesztett hegyikristály és 10 mm átmérőjű hegyikristály gyöngyökből rugalmas szilikon damilra fűzött karkötő. A hegyikristály a tisztaság, becsület, őszinteség szimbóluma.

A hibátlan hegyikristály teljesen átlátszó és színtelen féldrágakő, csodálatosan fénylik. Ha a hegyi kristály gyöngyöt megfelelő eljárással kezelik, felületén finom repedések jönnek létre, érdekes rajzolatot adva. A teljesen átlátszó, és a repesztett hegyikristályból készült ékszer igazi különlegesség.
4.170 Ft
Cikkszám: 052
A karkötő 8 mm-es karneol gyöngyökből, köztük távtartónak 4 mm-es fazettált karneol szemekből áll. Mélytüzű, áttetsző, gyönyörű sötétebb naracsos színben. A karkötőt rugalmas szilikon damilra fűztük.

A 074-s cikkszámú karneol lánccal egy szettet alkot.
2.700 Ft
Cikkszám: 065
A karkötő india-achát szürkés és zöldes színű hasábjaiból és köztük piros jáspis hasábokból áll. Rendkívül elegáns viselet.

Hordható a 064 cikkszámú vagy a 068 cikkszámú nyakláncokkal és a 066 cikkszámú fülbevalóval.
3.060 Ft
Cikkszám: 059
A karkötő 10 mm átmérőjű türkinit golyókból készült, mintás, hordó alakú köztesekkel, melyek alapanyaga allergia-mentes ékszerfém. Strasszkővel díszített elefánt talizmánnal, rugalmas szilikon damilra fűzve.

A türkiz drága és ritka drágakő, ezért az ékszerészek gyakran helyettesítik türkinittel. A türkinit alapanyaga a howlit, szintén természetes ásvány, amelyet a bányászatot követő feldolgozás során türkiz színűre színeznek. Ennek több előnye van, mert nemcsak sokkal olcsóbb a türkinitből készült ékszer, hanem jóval tartósabb, kevésbé kopik, nedvességnek, kozmetikumoknak, illatszereknek jobban ellenáll.
4.800 Ft
Cikkszám: 063
A rózsakvarc ábrándos rózsaszínje és a zöld aventurin üdesége egyesül ebben a gyönyörű karkötőben, melyet rugalmas szilikon damilra fűztünk. Finom, mégis nagyon dekoratív.

Viselhető a 001-es cikkszámú strassz gyűrűs zöld aventurin nyaklánccal, és a 006 cikkszámú rózsakvarc – aventurin szívlánccal is.
3.320 Ft
Cikkszám: 086
Egyedi megjelenésű karkötő, a tervezője fekete alapon fehér pöttyös ruhához mindig ezt viseli. Többféle nyaklánccal, fülbevalóval is kombinálható. Rugalmas szilikon damilra fűzve.

A 079-es cikkszámú fülbevalóval egy szettet alkot.
1.850 Ft