Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

Garancia

Termékeinkre természetesen érvényesek a jogszabályok által biztosított garanciák, azonban – minőségi ékszerekről lévén szó – mi ezen túlmenően jóval szélesebb tartalmú garanciát vállalunk.

Valódiság garancia

Alapanyagot kizárólag megbízható szaknagykereskedéstől vásárolunk, azok valódisága garantált, kérésére eredetiség garanciát is mellékelünk. Amennyiben mégis kételkedne alapanyagaink valódiságában, küldje vissza az ékszert és kérdés nélkül visszatérítjük annak árát. Fontos, hogy az ékszert gondosan csomagolja be, hogy az a szállítás során ne sérüljön meg.

Egyes termékek tartalmazhatnak mesterséges, szintetikus köveket is, de ezeket a termékleírásban pontosan megjelöljük. Az ékszereket azok jellegétől, súlyától függően gyöngyfűzési célra gyártott szálakra (sodrony, cérna, damil, gumi damil, cord, selyem, stb.) fűzzük. Felhasználunk még antiallergén ékszerfémekből készült alkatrészeket és köztes díszeket is.

Minőségi termék garancia

Amennyiben egy lánc, vagy karkötő elszakad, az újrafűzés költsége jelentős. Abban az esetben, ha  nálunk vásárolt lánca vagy karkötője bármilyen okból elszakadna, küldje vissza a terméket és 2 éven belül (!) saját költségünkre újrafűzzük. Fontos, hogy az ékszert gondosan csomagolja be, hogy az a szállítás során ne sérüljön meg.