Termékek Menü
0

Ásvány fülbevaló kínálatunk

Ha egyáltalán lehet fontossági sorrendet felállítani az ékszerek között, akkor a fülbevalók viselése a legfontosabb.

A fülbevalókat ugyanis az arc két oldalán viseljük, így a fülbevalók szépsége, köveiknek ragyogása átsugárzik az arcra, kiemelve annak vonásait, bőrének fényét, az arc harmóniáját, kifejező erejét. A megfelelően kiválasztott fülbevalókkal felhívhatjuk magunkra a figyelmet, kiemelhetjük szemünk szépségét, elterelhetjük a figyelmet esetleges apró szépséghibákról.

Fontos, hogy a fülbevalónk összhangban legyen szemünk színével, ami nem azt jelenti, hogy például kék szemhez okvetlenül kék fülbevalót válasszunk, mert egy szemszínhez sokféle ásvány színe jól állhat. A fontos, hogy a szemünk és a fülbevaló színe, az arcunk formája és a fülbevalónk jellege összhangban legyen, erősítve, kiemelve előnyös vonásainkat, elkendőzve a kevésbé előnyöseket.  

Ennek érdekben vezetjük be egyedül álló szolgáltatásunkat: ha elküldi arcképét emailben, akkor arcformájához, arcszínéhez, karakteréhez illő fülbevaló ajánlunk Önnek. Ez a szolgáltatásunk a bevezetés időszakában ingyenes.

Kínálatunkban egyedi tervezésű, természetes alapanyagokból, féldrágakövekből, ásványokból készült fülbevalók közül válogathat, melyek egyedi tervek alapján, kizárólag kézi munkával, a legnagyobb gonddal készültek, hogy vevőinknek hosszú időre a jó megjelenés luxusát nyújtsák elérhető áron.

Rendezés:
Nézet:
Cikkszám: 081
Finom, elegáns fülbevaló rózsakvarc, hegyikristály féldrága kövekből és Blaufluss gyöngyből. A fülbevalóhoz felhasznált alkatrészek allergénmentes ékszerfémből készültek.

A blaufluss szintetikus kő, amelyet jó minőségű üvegből készítenek. A kő csillogását az üvegben lévő igen apró fémlapocskák adják.
1.930 Ft
Cikkszám: 078
A piros jáspis és tigrisszem gyöngyöket blaufluss gyönggyel egészítettük ki. A fülbevalóhoz felhasznált alkatrészek allergénmentes ékszerfémből készültek.

A blaufluss egy szintetikus kő, amelyet jó minőségű üvegből készítenek. A kő csillogását az üvegben lévő igen apró fémlapocskák adják.
2.450 Ft
Cikkszám: 077
A türkinit és poppy jáspis gyöngyökből álló fülbevaló vidám hangulatával feldobja napunkat, színben hozzáillő ruhával nagyon csinos viselet. A fülbevalóhoz felhasznált alkatrészek allergénmentes ékszerfémből készültek.
1.850 Ft