Termékek Menü
0

Rózsakvarc

Rendezés:
Nézet:
Cikkszám: 081
Finom, elegáns fülbevaló rózsakvarc, hegyikristály féldrága kövekből és Blaufluss gyöngyből. A fülbevalóhoz felhasznált alkatrészek allergénmentes ékszerfémből készültek.

A blaufluss szintetikus kő, amelyet jó minőségű üvegből készítenek. A kő csillogását az üvegben lévő igen apró fémlapocskák adják.
1.930 Ft
Cikkszám: 104
Szépen csiszolt, egyenletes rózsaszínben pompázó, elegáns, csillogó rózsakvarc nyaklánc. A fazettált szemek átmérője 10 mm, melyeket strassz gyűrűk választanak el egymástól.

A lánc alkatrészeihez anti-allergén ékszerfémet használtunk.

A nyaklánc hossza 50 cm, melyből a köves rész 47 cm.
17.730 Ft
Cikkszám: 076
Fazettált szép nagy rózsakvarc gyöngyökből készült ez a nyaklánc, a szemek mindkét oldalára csiszolt kis lapocskák lágyan szórják a fényt. A nyolcszög formájú gyöngyök hossza 20 mm, szélessége 15 mm. A fazettált szemeket 6 mm-es rózsakvarc golyók választják el.

A lánc alkatrészeihez anti-allergén ékszerfémet használtunk.

A nyaklánc hossza 58 cm, melyből a köves rész 55 cm.
18.000 Ft
Cikkszám: 048
2 rózsakvarc gyöngy és 2 poppy jáspis gyöngy váltakozása adja a rugalmas szilikon damilra fűzött karkötő mintáját. A rózsakvarc köveket külön fémdíszekkel is kiemeltük, melyek anti-allergén ékszerfémből készültek.

A karkötőhöz könnyedén talál hozzáillő nyakláncot és fülbevalót is a kollekcióban.
2.200 Ft
Cikkszám: 070
Azoknak, akik az ezotéria tanításait követik, és szeretnének ilyen láncot hordani, különböző féldrágakő szemcsékkel töltött kis üvegcse medált ajánlunk. Minden héten másmilyen féldrágakő szemcsékkel töltött lesz kapható. Ezen a héten rózsakvarc szemcsékkel vannak töltve az üvegcsék. Fiataloknak és azoknak, akik fiatalnak érzik magukat, stílusos medál lehet.

A hozzávaló, allergiamentes ékszerfémből készült ezüstszínű nyakláncot ajándékba adjuk.

A nyaklánc hossza 43 cm, a medál leghosszabb mérete 4 cm.
1.950 Ft
Cikkszám: 006
Rövidebb méretű nyaklánc, kislányoknak, fiatal lányoknak. Szép ajándék első áldozásra, konfirmációra, ballagásra, Karácsonyra és más ünnepekre is. A rózsakvarc szív medálhoz 8 mm-es rózsakvarc és 6 mm-es zöld aventurin szemekből álló láncot fűztünk.

A lánc alkatrészeihez anti-allergén ékszerfémet használtunk.

A képen látható lánc kislány méret, 36 cm hosszú, és ennek az ára a feltüntetett 6300 Ft. Amennyiben felnőtt méretű nyakláncot szeretne, csak írjon egy e-mailt.
6.300 Ft
Cikkszám: 007
A lágy rózsaszín fényű nyakláncot 4, 6, 8, 10,12 mm-es rózsakvarc golyókból fűztük, melyek színe méretenként finoman eltérő, ezzel is fokozva a színek és fények játékát. Különösen szép a 3 db egészen világos színű 8 mm-es gyöngy kontrasztja. Elegáns, klasszikus stílusú ruhákhoz ajánljuk.

A lánc alkatrészeihez anti-allergén ékszerfémet használtunk.

A nyaklánc hossza 46 cm, melyből a köves rész 43 cm.
5.720 Ft
Cikkszám: 083
Hegyikristály, rózsakvarc és howlit kövekből fűzött fülbevaló, allergénmentes ékszerfém alkatrészekkel.
2.600 Ft
Cikkszám: 047
A howlit féldrágakő szép szürke rajzolatos 10 mm-es gyöngyeit csipkés fém dísszel ellátott rózsakvarc 10 mm átmérőjű gyöngyei tagolják. Rugalmas szilikon damilra fűztük ezt a karkötőt, a fémdíszek anti-allergén ékszerfémből készültek.

A karkötővel együtt hordható a Klasszikus rózsakvarc nyaklánc (cikkszáma: 007) és a 083-as cikkszámú Klaudia fülbevaló, vagy a 088-as cikkszámú Szandra fülbevaló.
2.550 Ft
Cikkszám: 073
A természetben a jade sokféle színben és árnyalatban fordul elő a fehértől az zöldön, halvány-lilán át a feketéig.

Ehhez a nyaklánchoz hibátlan, 10 mm átmérőjű, fehér jade gyöngyöket használtunk. A lánc közepét 5 szem rózsakvarc gyöngy díszíti. Elegáns fémvirág kehelybe foglalt poppy jáspis szemek választják el a kétféle drágakövet.

A lánc alkatrészeihez anti-allergén ékszerfémet használtunk.

A nyaklánc dekoratív és nagyon elegáns, hossza 49 cm, melyből a köves rész 46 cm.
6.000 Ft
Cikkszám: 062
Elegáns és egyben finom, dekoratív három soros nyaklánc a legnépszerűbb féldrágakövekkel, 4 mm átmérőjű féldrágakő gyöngyökből. Egy sor lila ametiszt, egy sor meleg rózsaszínű rózsakvarc. A harmadik gyöngysor váltakozva 2-2 szem zöld aventurinból és hegyikristályból áll. Többféle stílusú és színű öltözethez alkalmas kiegészítő.

A lánc alkatrészeihez anti-allergén ékszerfémet használtunk.

A lánc hossza lánchosszabbítóval 47 cm, melyből a köves rész 42 cm.
12.850 Ft

A rózsakvarc félig áttetsző, rózsaszín, szép fényű ásvány

A rózsakvarc is egy kvarcféle, rózsás árnyalatát a benne található titán adja. Ha sok titánt tartalmaz, az rutil tűkben kiválik a kőben. Ha ezek a rutil tűk aprók és nagyjából párhuzamosan rendezettek, akkor a rájuk eső fényt csillagszerűen törik meg, ettől látjuk olyan szépen csillogónak, meleg fényűnek. Óvatosan kell vele bánni, mert nagyon törékeny, és azért is, mert napfénynek tartósan kitéve a színe kifakul. Washington DC-ben a Smithsonian Institute tulajdonában egy 125 g-os gyönyörű rózsakvarc gömb van. A legtöbb kő az Altáj vidékéről, brazíliai, karéliai, namíbiai, kazahsztáni, kínai, mongóliai, orosz, amerikai (Maine állam) és madagaszkári bányákból kerül forgalomba.