Termékek Menü
0
Ön itt jár: >

Kellékek

A valódi féldrágakövek törékenyek, az egyes kövek keménysége is különböző, egymást is megkarcolhatják, ezért ha tartósan meg szeretnénk őrizni és gyönyörködni szépségükben, megfelelő körülmények között, külön kell tárolnunk ékszereinket.

Értékes ékszereit biztonságosan tárolhatja arra alkalmas dobozokban. Erre már egyszerű, bélelt papírdobozok is alkalmasak, de vásárolhat nálunk bársony borítású, selyem béléses ékszerdobozt is.  

Az ékszerek felületére a használat során különböző anyagok rakódhatnak (por, izzadság, kozmetikum maradványok, egyebek), ezért az ékszereket minden használat után meg kell tisztítani.

Hogyan tisztítsuk ékszereinket?

A vízzel (pláne szappanos, mosószeres vízzel) való mosás nem ajánlott, több okból sem.A gyöngy ékszereket a vegyszeres víz károsítja, elvesztik csodálatos fényüket. A legtöbb ásvány nyakláncot pedig vékony acél sodronyokra fűzzük, amihez nem érhet víz, mert korrodeálhat és a lánc elszakadhat.

Tisztításhoz finom, vékony és puha 100 %természetes pamutból készült tisztító kendő használatát ajánljuk, mellyel minden használat után finoman át kell törölni az ékszereket. A kagyló gyöngy ékszerekhez külön tisztító kendő használatát javasoljuk.

A tisztítókendők egyedi kézimunkával készültek, hagyományos varrógépen, lyuk-hímzéssel és slingeléssel. A kendők egyediek, tehát pontosan a képen szereplő kendőt fogja kapni, nem hasonlót, hanem pontosan ugyanazt, ami a képen szerepel. A kendők között vannak tiszta fehérrel és színes szállal hímzettek is, vannak kézzel festett virágmintásak is. A kendők 40 Celsius fokon moshatók, 110 Celsius fokos vasalóval (egyes vasalókon ezt egy darab ponttal jelzik) vasalhatók.  

Ha tartósan meg szeretné őrizni ékszerei szépségét, mindenképpen javasoljuk a tisztító kendő és ékszerdoboz használatát.

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.