Termékek Menü
0

A féldrágakövek titka

A féldrágakövek nem véletlenül tartják „rabságban” az ízlésünket több, mint ötezer éve. Van bennük valami plusz, valami többlet, ami egész egyszerűen magával ragadja az embert. 

Ha ön is rendszeresen merül el szépségükben, ha megtalálja bennük azt a megfoghatatlant, amit keres, akkor nem érdemes más kiegészítők között kutatnia. Megtalálta az „igazit”. Az ékszerek világában sem mindegy, hogy pontosan milyen kellék mellett dönt. Lehet valami az ízlése szerint szép, kifejező, ha egyszer a szívének nem kedves a kiszemelt darab. A szépség állandó, de a kisugárzás az, amit ildomos szem előtt tartania. A rezgések ugyanis a féldrágakövek esetén szó szerint értve is karakteresek. Ezek azok a csodatévő kiegészítők, melyeket rendszeresen alkalmaznak, mint gyógyhatású kellékeket. Rezgéseik képesek elnyelni a negatív hullámokat, megálljt parancsolva ezzel, akár a betegségeknek is. A lelki problémák ellen is használhatóak, nagy sikerrel, akár depresszió, rossz kedv, letörtség esetén.

Van, aki szerint ez pusztán hit kérdése, ám az tény, hogy a féldrágakövek rendelkeznek extra tulajdonságokkal, melyek mellett kár lenne elmenni szó nélkül. Ha félretesszük ezeket a jellemvonásokat, akkor is ott marad múlhatatlan, halhatatlan szépségük, mely stílusjegyeik egyediségének köszönhető. Ez az eltörölhetetlen karakter az, ami igazán meghatározza őket, s amely igazán meghatározóvá teszi a viseletüket. Nem csak különleges alkalmak ékei lehetnek, bár tény, hogy bármilyen elegáns eseményhez dukálnak. Az egyszerű hétköznapokban is kényeztetheti magát általuk, abban biztos lehet, hogy a napja már eleve szebben indul, ha féldrágakövek ragyogásával int jó reggelt.

Tartalomhoz tartozó címkék: ékszerek féldrágakövek