Termékek Menü
0

A féldrágakövek lelkisége

A féldrágakövek az ékszerkészítés alapanyagai. Ez természetes, hiszen szépségük, egyedi karakterük egyedülálló módon teszik őket tökéletes ékszer alappá. A külső, azonban nem minden. Tény, hogy a féldrágakövek alkotta ékszerek igazi kincsek, de nem csak különleges szépségük, gyönyörű színváltozataik miatt. Belső értékeikről jó, ha nem feledkezünk meg, sőt.

Ha olyan ékszert szeretnénk, mely féldrágaköveket tartalmaz, akkor a tudatos döntés mellett fontos, hogy hallgassunk belső hangunkra is. Hogy miért? A féldrágakövek gyógyítanak. Erővel, energiával, rezgéssel, kisugárzással rendelkeznek. Ezeket a tulajdonságokat egy pillanatig sem szabad félvállról vennünk, mert markánsan, kézzel foghatóan hatnak ránk.

Azaz, ha ön egy féldrágakövekkel kirakott ékszert választ, akkor lényeges, hogy tisztában legyen azzal, milyen lelki értelemben vett ékkel is gazdagodik élete. A féldrágakövek egytől-egyig a mi fejlődésünket támogatják. Érzelmi életünket nagyban harmonizálják, negatív gondolatainkat, rossz álmainkat elűzik, és nagyon sok esetben, testi panaszainkra is varázsütés szerűen gyógyírt nyújtanak. Többek között ezért nem érdemes egy féldrágakövekből álló mondjuk karkötőre, nyakláncra, fülbevalóra kizárólag ékszerként, díszként tekinteni.

Meg kell látni bennük a mélyebb réteget is, melyet az ásványok, a féldrágakövek kisugárzásának köszönhetik. A féldrágakövek kizárólag pozitív tulajdonságokkal rendelkeznek. Egytől-egyig a szeretet útján indítanak el minket, s a fejünk fölött, a rohanó hétköznapokban fölénk tornyosuló szürke fellegeket igyekeznek elűzni. A féldrágakövek ugyanis tartósan pozitív erővel, rezgéssel látnak el minket, így lelkiségük értéke felbecsülhetetlen.