Termékek Menü
0

Ásvány ékszer vásárlás, törzsvásárlói kedvezmények

Manapság nagy divatja van az ásványékszereknek. Könnyen beszerezhetők, nagy tömegben kaphatók. Mi azonban arra gondoltunk, hogy válogatott, minőségi ásványanyagból egyedi tervezésű, kis szériás, exkluzív ékszerekre alapozzuk áruházunkat.

Kínálatunkban nem talál tucat termékeket, minden darab egyedi tervezésű és limitált darabszámban készül. Ezért várhatóan hamar kifogy egy-egy termék raktárkészlete. Ebben az esetben kívánságlistára teheti az adott terméket, és törekszünk rá, hogy még később is legyen belőle, ezt azonban nem tudjuk garantálni. Amit garantálunk, az az ékszerekhez felhasznált kövek valódisága és az árhoz viszonyított legjobb minősége, melyet többszörös válogatással is biztosítunk.

Garantáljuk a kivitelezés minőségét is, és a törvény által előírtnál tágabban értelmezett garanciát is vállalunk. Amennyiben bármilyen okból elszakadna a nyaklánca vagy karkötője a vásárlástól számított két éven belül, csak küldje vissza, és nálunk vásárolt ékszerét díjmentesen újrafűzzük.

Negyven egyedi terméket, nyakláncokat, karkötőket, fülbevalókat tartalmaz az induló készlet, melyet idővel fokozatosan bővíteni fogunk. Már a mostani árukészletből is összeállíthat szetteket: nyaklánc – karkötő, karkötő – fülbevaló, sőt teljes, nyaklánc – karkötő – fülbevaló szetteket is.

Ha viszont egy szóló darab tetszik meg, de szettre vágyna, nyugodtan vásárolja meg, mert a jelenlegi készlet valamennyi darabját szetté fogjuk bővíteni.

Amennyiben még az idén egy összegben 25.000 Ft felett vásárol, automatikusan tagja lesz webáruházunk törzsvásárlói klubjának. Ehhez Önnek semmit sem kell tennie, tagságát automatikusan nyilvántartjuk, hogy a törzsvásárlóknak járó a kedvezményeket biztosíthassuk.

A törzsvásárlók az új termékek bevezetése előtt 2 nappal előzetes e-mail értesítést kapnak az új termékekről, így még azok nyilvános bevezetése előtt lehetőségük lesz a vásárlásra. Ez különösen a szettek kiegészítéskor fog jól jönni.

A webáruház árukészletét folyamatosan bővítjük további egyedi tervezésű darabokkal.

Reméljük, hogy talál nálunk saját és szerettei, barátai egyéniségéhez, ruhatárához illő ékszereket, amelyek nem csak egy szezonon át öltöztetik majd. 

Ékszercsodák.hu