Termékek Menü
0

Ásvány fülbevaló kínálatunk

Egyedi, kézzel fűzött fülbevalók féldrágakövekből
Rendezés:
Nézet:
Cikkszám: 81
Finom, elegáns fülbevaló rózsakvarc, hegyikristály féldrága kövekből és Blaufluss gyöngyből. A fülbevalóhoz felhasznált alkatrészek allergénmentes ékszerfémből készültek.

A blaufluss szintetikus kő, amelyet jó minőségű üvegből készítenek. A kő csillogását az üvegben lévő igen apró fémlapocskák adják.
1.900 Ft
Cikkszám: 78
A piros jáspis és tigrisszem gyöngyöket blaufluss gyönggyel egészítettük ki. A fülbevalóhoz felhasznált alkatrészek allergénmentes ékszerfémből készültek.

A blaufluss egy szintetikus kő, amelyet jó minőségű üvegből készítenek. A kő csillogását az üvegben lévő igen apró fémlapocskák adják.
2.450 Ft
Cikkszám: 77
A türkinit és poppy jáspis gyöngyökből álló fülbevaló vidám hangulatával feldobja napunkat, színben hozzáillő ruhával nagyon csinos viselet. A fülbevalóhoz felhasznált alkatrészek allergénmentes ékszerfémből készültek.
1.850 Ft
Cikkszám: 82
A mesés keletet idézi a tigrisszem és türkinit golyókból készült fülbevaló. A fülbevalóhoz felhasznált alkatrészek anyaga allergénmentes ékszerfém.

A howlitot – amely természetes ásvány, türkiz kékre színezik, így helyettesítve a drága és ritka, kevésbé tartós türkizt. Ezt hívják türkinitnek.
2.250 Ft
Cikkszám: 80
A fülbevaló dekoratív zöld pettyes jade és allergénmentes ékszerfém alkatrészekből készült.

Egy szettet alkot a 024-es cikkszámú nyaklánccal és a 071-es cikkszámú karkötővel.
2.400 Ft
Cikkszám: 85
Valódi hegyikristály és rózsakvarc kövekből és blaufluss gyöngyből összeállított fülbevaló.

A fülbevalóhoz felhasznált alkatrészek allergén-mentes ékszerfémből készültek.

A blaufluss egy szintetikus kő, amelyet jó minőségű üvegből készítenek. A kő csillogását az üvegben lévő igen apró fémlapocskák adják.
1.700 Ft
Cikkszám: 83
Hegyikristály, rózsakvarc és howlit kövekből fűzött fülbevaló, allergénmentes ékszerfém alkatrészekkel.
2.200 Ft
Cikkszám: 66
Szürkés-zöldes árnyalatú india achát, piros jáspis hasábokból, és allergén mentes ékszerfém alkatrészekből fűztük ezt a fülbevalót. Egy szettet alkot a 064 cikkszámú nyaklánccal és a 65 cikkszámú karkötővel. Illik a 068-as cikkszámú valódi türkiz nyaklánchoz is.
2.850 Ft
Cikkszám: 79
Igen dekoratív, egyedi fülbevaló, mely feldobja megjelenését. Valódi átlátszó hegyikristály, fekete ónix és hópehely obszidián kövekből. A fülbevalóhoz felhasznált alkatrészek allergénmentes ékszerfémből készültek.
2.550 Ft
Cikkszám: 88
A rózsakvarc gyöngyöket díszítő fém, és a fülbevalóhoz felhasznált többi alkatrész is allergén-mentes ékszerfémből készült.
2.500 Ft